Äänivalmentajamme Maria

Maria Svan: auttaa ihmisiä löytämään oman äänensä ja asettumaan kehoonsa. Maria on sopraano, psykofyysinen äänivalmentaja, musiikinopettaja FM, tanssi-liiketerapeutti ja kehonhuollon valmentaja, joka on erikoistunut vapauttamaan psykofyysiä lukkoja itseilmaisun tieltä. Äänikurssien ohella hän tapaa asiakkaita sekä kehonhuollon että psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn merkeissä yrityksessään MBody Ky.

Marian erikoisosaamista on perehtyminen kehonkieleen sekä äänen ja hengityksen psykofyysisiin ulottuvuuksiin. Hän on keikkaillut paljon Suomessa ja ulkomailla. Näistä mainittavimmat mm. Savonlinnan oopperajuhlakuoron 1. sopraanossa  ja Mänttä-Vilppula -taidekaupungin Kitusuon Sofia -kansanoopperalavalla.

Maria on Teon ja Heklan äiti, joka harrastaa teatteria, ikiopiskelua ja bittinikkariointia (tällä hetkellä menossa oopperaopinnot Belcanto Akatemiassa Italiassa). Suomen lisäksi Maria on myös Yhdysvaltojen kansalainen ja puhuu siis äidinkielenään sekä suomea että amerikanenglantia.

Marian motto: perustuslaissa on turvattu kaikille yhtäläinen äänioikeus!