Kuuntele äänivalmentajien radiohaastettelu

  1. Mitä voit tehdä, jos ääni on käheä? Mitä haasteita äänivalmentajilla itsellään on ollut äänenkäytön kanssa? Miksi ääni on niin tärkeä työväline?

Kävimme maanantaina 27.5. Jani Nivalan haastattelussa Radio 957:n aamuohjelmassa. Kerroimme mm., mitä voit tehdä jos huusit äänesi käheäksi jääkiekkomatsissa. Miten ääntä voi huoltaa ja mihin perustuu se, että ääntä on helppo kehittää? Entä valmentajien oma tausta? Onko äänenkäyttö ollut luonnostaan hallussa, vai onko heillä ollut ylitettäviä haasteita?

TULE MUKAAN VAIKUTTAVA ÄÄNENI -VERKKOKURSSILLE

LUE LISÄÄ

 

Menestyjän mindset: Ole läsnä, seuraa ääntäsi ja kuuntele intuitiotasi!

Annukka Pesonen Oivalluskoulusta haastattelee Äänikurssien valmentajia, Liisiä ja Mariaa, mielen asennon ja asenteen eli mindsetin merkityksestä. Katso haastatteluvideo!

 

Tässä Annukan mietteitä haastattelusta!

Liisi Pettersson ja Maria Svan ovat kaksi itsenäistä yrittäjää, joilla on yhteinen projekti, Äänikurssit. Äänikurssit tarjoaa äänenkäytön verkkokursseja, webinaareja, podcasteja ja e-kirjoja kaikille oman äänensä kehittämisestä kiinnostuneille. Äänikurssien opissa on ollut jo lähes 2000 äänityöläistä ja äänenkäyttäjää valmentajasta myyjään ja opettajasta pappiin.

Jos olet joskus miettinyt voimiesi ja osaamisesi yhdistämistä jonkun toisen kanssa, pidät varmasti tästä haastattelusta. Liisi Pettersson ja Maria Svan perustivat Äänikurssit, koska halusivat tarjota aivan uudenlaista palvelua, jossa yhdistyy molempien osaaminen. Molemmat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja tekevät myös paljon muuta kuin tätä yhteistä projektia.

Haastattelussa Liisi ja Maria kertovat miten kaksi toisilleen aiemmin tuntematonta ihmistä löysi nopeasti yhteisen sävelen yhteisen tavoitteen kautta. Luottamus ja arvostus toisen osaamista kohtaan rakentui helposti ja se on myös kantanut yli haasteiden. Luottamus, turvallisuus ja luovuus liittyvätkin vahvasti yhteen Liisin ja Marian yhteistyössä.

Liisin ja Marian lähestymistapa äänen harjoittamiseen teki minuun suuren vaikutuksen. He tarkastelevat sitä niin hyvinvoinnin kuin viestinnällisyydenkin näkökulmista. Liisi ja Maria kertovat myös sisäisen äänen, intuition kuuntemisesta. Se linkittyy heidän kokemuksissaan vahvasti myös kehon kuunteluun ja läsnäoloon.

Keskustelimme Liisin ja Marian kanssa myös oman äänen kuuntelusta suhteessa yhteiseen ja molempien omaan tekemiseen. Se oli hieno hetki minulle. Toivottavasti tämä haastattelu havahduttaa myös sinua löytämään oman äänesi!

Lue lisää haastattelijamme Annukka Pesosen Oivalluskoulusta