Löydä äänesi – äänenhuolto tutuksi

Tällä kurssilla opit parhaat ja tärkeimmät harjoitukset äänesi huoltamiseksi. Tervetuloa mukaan treenaamaan ääntäsi!  Jos olet jo ilmoittautunut  kurssille, KIRJAUDU SISÄÄN tästä.

Äänenhuollon kurssi paljon ääntään käyttäville

Äänenkäyttäjä: opettaja, valmentaja, myyjä terapeutti, varhaiskasvattaja, asiakaspalvelija, pappi, opas, laulun tai teatterin harrastaja! Väsyykö äänesi helposti? Tunnetko kireyttä tai palan tunnetta kurkussa? Kähetytyykö ääni, kun puhut tai laulat pitkään? Asettaako työskentely-ympäristösi haasteita äänenkäytölle? Haluatko lisää vapautta ja vahvuutta äänellesi? Jos vastasit kyllä 1 kysymykseen, tämä kurssi on sinulle. Jos vastasit kyllä 2-3 kysymykseen, älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä. Jos vastasit kyllä kaikkiin kysymyksiin, tämä kurssi on elämäsi tilaisuus saada äänesi toimimaan paremmin.

Kurssi sisältää

– kahden äänivalmentajan parhaat vinkit äänenhuoltoon – 5 harjoitusvideota äänesi lämmittelyyn rennompaan äänentuottoon palautumisen tueksi ja soinnin parantamiseksi – Kirjalliset harjoitusohjeet – Harjoittelupäiväkirja – Äänenhuollon hyödyt -video BONUKSET: – 15 sivuinen pdf-opas: Äänenpikarentoutusopas – 5 syvävenytysohjetta videoina

Kurssi on selkeä ja helppo ottaa haltuun.

Kurssin avulla voit tehdä äänenhuollosta osan arkeasi vapauttaa ja vahvistaa ääntäsi ja sanoa hyvästit äänen toimimattomuudelle.

Kurssin valmentajat:

Liisi Pettersson, vokologi FM ja laulunopettaja amk Maria Svan, psykofyysinen laulunopettaja musiikin opettaja FM ja tanssi-liiketerapeutti Kouluttajat ovat äänen kehittämisen rautaisia ammattilaisia: Maria on laulunopettajataustansa lisäksi kehonhuollon ja psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn ammattilainen. Liisillä on laulupedagogi–vokologina tietoa äänen fysiologian lisäksi äänen viestinnällisestä merkityksestä ja vaikuttavan äänen saloista.

1. Lisää kurssi ostoskoriin 2. Luo kassalla tunnukset 3. Aloita harjoittelu.

Maksettuasi kurssin saat sähköpostiisi linkin kirjautumistiedoista, ja materiaalit ovat käytettävissäsi loppuelämän ajan! Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Laita meille sähköpostia osoitteseen aanikurssit@mbody.info, niin kerromme, miten se onnistuu!    

Course Information

Arvioitu aika: Kuukaudessa saat jo joitain tuloksia, harjoittelua kannattaa kuitenkin jatkaa läpi elämän!

Kurssin ohjaajat

Maria Svan Maria Svan Valmentaja
Liisi Pettersson Liisi Pettersson Valmentaja

2 thoughts on “Löydä äänesi – äänenhuolto tutuksi”

 1. Johanna Ulvas

  Olen lastentarhanopettaja ja miettinyt äänenkäyttöä töissä paljon. Miten tämä kurssi tukisi äänen kestävyyttä töissä? Voiko harjoitukset tehdä iltaisin työpäivän jälkeen?

  1. Maria Svan

   Hei Johanna ja kiitos kysymyksestä!

   Tämä kurssi on täysin omatahtinen, eli harjoituksia voi tehdä juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kun opit harjoitukset, voit tehdä niitä myös ilman videon ohjausta. Suosittelemme, että mikäli äänen kanssa on haasteita, näitä harjoituksia voisi tehdä lämmittelynä aamuisin ennen työpäivää (menee noin 5-10 minuuttia, jos tekee muutaman harjoituksen) ja tarvittaessa äänen palauttelun tueksi työpäivän jälkeen. Osa harjoituksista on sellaisia, että niitä voi tehdä myös töissä lasten kanssa. Varmasti uppoaa :).

Vastaa