Mitä äänenhuolto on

Niska-hartiaseutu vapaaksi BONUSKURSSI äänenkäyttäjille

Tällä kurssilla opit parhaat ja tärkeimmät harjoitukset niska-hartiaseutusi vapauttamiseksi. Tervetuloa mukaan!  Jos olet jo ilmoittautunut  kurssille, KIRJAUDU SISÄÄN tästä. Tämä kurssi sopii erityisen hyvin toimistotyötä tekeville, paljon auton ratissa viihtyville, äänenkäyttäjille, purentalihasvaivoista kärsiville ja heille joilla kuormitus ja stressi tuntuu niska-hartiaseudulla.

Jumittaako hartiat? Tunnetko kireyttä tai palan tunnetta kurkussa? Asettaako työskentely-ympäristösi tai päivittäinen toimintasi niska-hartiaseudulle haasteita? Haluatko lisää vapautta ja rentoutta? Oletko kiinnostunut huoltamaan niska-hartiaseutuasi kokonaisvaltaisesti? Jos vastasit kyllä 1 kysymykseen, tämä kurssi on sinulle. Jos vastasit kyllä 2-3 kysymykseen, älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä. Jos vastasit kyllä kaikkiin kysymyksiin, älä ohita tätä kurssia!

Kurssi sisältää:

  • Niska-hartiaseudun syvävenytykset 7 videoa

BONUKSET:

  • Ohjeita kehonhuollon välineille

Kurssi on selkeä ja helppo ottaa haltuun. Kurssin avulla saat integroitua niska-hartiahuollon osaksi päivittäistä arkeasi ja päiväsi tuntuvat huomattavasti keveämmiltä.

Kurssin valmentaja Maria Svan on kehonhuollon kouluttaja, äänivalmentaja, FM ja tanssi-liiketerapeutti

1. Lisää kurssi ostoskoriin 2. Luo kassalla tunnukset 3. Aloita harjoittelu. Maksettuasi kurssin saat sähköpostiisi linkin kirjautumistiedoista, ja materiaalit ovat käytettävissäsi loppuelämän ajan! Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Laita sähköpostia osoitteseen tilauksett@mbody.info, niin kerron, miten se onnistuu!

Kurssin tiedot

Arvioitu aika: Kuukaudessa saat jo joitain tuloksia, harjoittelua kannattaa kuitenkin jatkaa läpi elämän!

Kurssin ohjaaja

Maria Svan Maria Svan Valmentaja