Referenssit

Palaute Liisin äänenkäytön valmennuksesta:

”Koulutus oli hienosti rakennettu juuri meidän yrityksemme tarpeita silmällä pitäen. Saimme kaikki paljon hyödyllisiä työkaluja parantaaksemme omaa osaamistamme valmentajina. Iso kiitos Liisi!”

– Johannes Hatsolo Hattunen, puhuja, kirjailija, TFW Helsinki Oy:n yrittäjä, ammattibreikkari

 

Palaute Marian esiintymisvalmennuksesta

”Olin menossa ensimmäistä kertaa puhumaan isommalle yleisölle ja pääsin onneksi Marian valmennukseen ennen puhettani. Sain valtavasti rohkaisua puheen pitämiseen ja erilaisilla äänenkäyttö- ja hengitystekniikoiden harjoittelulla sain varmuutta esiintymiseen. Ennen valmennusta, koin että minua alkaa helposti hengästyttämään puhetta pitäessä ja kärsin tunteesta, etten saisi happea.

Maria kuitenkin opetti loistavan hengitystekniikan, jonka avulla en joutunut kärsimään tästä ollenkaan. Äänenkäyttö oli myös paljon luontevampaa ja pystyin puhumaan rauhallisella ja miellyttävämmällä äänellä pienestä jännityksestä huolimatta. Maria kertoi minulle myös, miksi ihmisiä jännittää niin paljon esiintyminen ja näiden asioiden tiedostaminen helpotti myös kovasti esiintymistä.

Sain todella paljon luottamusta esiintymiseen ja oli mahtava päästä harjoittelemaan ammattilaisen kanssa. Voin lämpimästi suositella Marian valmennusta ja näitä harjoituksia jokaiselle, joka haluaa varmuutta ja rohkaisua omaan puhumiseen ja haluaa saada omasta äänenkäytöstä mahdollisimman tehokasta ja yleisölle miellyttävää kuunneltavaa.”

– Henna Vihreävuori, talousvalmentaja

 

Palaute Liisin äänenkäytön ja esiintymisen valmennuksesta

”Korkeasaari Zoo decided to offer a voice and performance training for the guides and staff and we contacted Liisi. She seemed to be the right person to tackle our multicomplicated needs: – how to be heard by the noisy parrots and how not to lose your voice during windy and chilly guided tours outdoors. And indeed the training was a success, we received a lot of useful information and examples for practical training. Liisi is an inspiring and skilled teacher and she can encourage people to participate!”

– Marjo Priha, ympäristökasvattaja, Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr

 

Palaute Liisin äänenkäytön valmennuksesta

”Kävin puhetekniikan tunnilla ja tää todellakin toimii, sain myös heti palautetta! Olin radiohaastattelussa ja juontaja kysyi lopuksi oletko ollut puheopetuksessa, kun et puhunut niin nopeasti ja ääni oli tasaisempi? Sama juontaja haastatteli vuosi sitten minua ja sanoi, että eron kyllä todellakin huomasi. Eli kiitos ihana Liisi <3 suosittelen kaikille!” – Sohvi Nyman, stylisti ja tietokirjailija

Palaute Liisin äänenkäytön valmennuksesta

”Liisi oli korvaamattoman tärkeä apu, kun kurkunpää ja ääni alkoivat ottaa osumaa luentokeikkamäärän noustessa 80+ vuositasolle. Saattaa kuulostaa hassulta, että 38 vuoden jälkeen ”pitää opetella puhumaan oikein”, mutta jos muutaman tunnin mittaisen Skype-valmennuksen myötä huomasin selkeän eron. Tykkään itse luennoida ja valmentaa ja olisi ikävää jos 3-8 h valmennuspäivässä tunnin jälkeen kaikki ajatustyö menisi äänen kanssa selviämiseen. Minulta Liisille vahva suositus. Selkeitä ja toimivia vinkkejä kaikille puhetyön ammattilaisille.” -Joni Jaakkola, hyvinvointialan moniottelija, public speaker, CEO, Optimal Performance Oy