Syvän äänen lähteillä -workshop

120,00 

Syvän äänen lähteillä -työpajassa 4.5. klo 11–16 opit lisää äänestäsi ja rennon vakuuttavasta äänenkäytöstä. Työpaja pidetään Vantaan Martinlaaksossa, Hyvinvointistudio Purossa.

Varasto loppu

Opi käyttämään ääntäsi rennosti, vaikuttavasti ja kestävästi!

Julkisen puhumisen ei tarvitse tuntua pingoteltulta ja stressaavalta. Tule Syvän äänen lähteillä -työpajaan 4.5. klo 11–16 oppimaan lisää äänestäsi ja rennon vakuuttavasta äänenkäytöstä. Työpaja pidetään Vantaan Martinlaaksossa, Hyvinvointistudio Purossa.

Harjoitukset pohjautuvat äänipedagogiikan, joogan ja improvisaation työmenetelmiin. Työpajan vetävät ääni- ja esiintymis valmentaja, vokologi Liisi Pettersson (FM) sekä joogaohjaaja ja emootiokouluttaja Jepa Pihlainen (FM, KM).

Aika: 4.5. klo 11–16

Paikka: Hyvinvointistudio Puro Martinlaakso

Vihertie 44-46 A, 3 krs.

01620 Vantaa

Osallistumismaksu:

  • Early bird 95 € voimassa 30.4. asti

  • Normaalihinta 120 € voimassa 3.5. asti

Varausehdot: Työpajaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun osallistumismaksu on kokonaisuudessaan maksettu. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 7 vrk ennen työpajan alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisi@aaniluotsi.fi, sen jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella. Huomioithan, että työpaja perutaan, mikäli osallistujia ei tule riittävästi, jolloin osallistumismaksu palautetaan kaikille työpajaan ilmoittautuneille täysmääräisenä. Työpajan toteutumisesta ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse tarkempien osallistumisohjeiden kanssa, joten muistathan vahvistaa sähköpostiosoitteesi sähköpostiisi saapuvasta vahvistuslinkistä.

Tervetuloa! – Liisi & Jepa