Vakuuttava äänenkäyttö

425,00 

Henkilökohtainen äänenkäytön ja esiintymisen valmennus. Tapaamiset pidetään joko Tampereen toimipisteessä tai verkossa videopuheluna. Verkkotapaamista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, kohtalaisen nettiyhteyden sekä mikrofonin ja kuulokkeet tai headsetin.

Varasto loppu

Lumoudu äänestäsi ja vakuuta kuulijasi!

Henkilökohtaista valmennusta vaikuttavampaan ja kestävämpään äänenkäyttöön ja rohkeampaan esiintymiseen äänityöläisille ja ammattipuhujille. Valmennuksen alussa määrittelemme tavoitteen, jota kohti valmennuksen aikana edetään fyysisin ja mentaalisin harjoittein. Valmennettava saa jokaiselta kerralta suulliset harjoitteluohjeet ja oppimistaan tukevaa materiaalia. Tapaamisten kesto 5 x 55 minuuttia.

Siirto- ja peruutusehdot: Valmennus kestää kerrallaan 55 min ja lunastettu paketti on voimassa 6 kalenterikuukautta ostohetkestä. Heinäkuu on valmennuksista vapaa kuukausi, joten sitä ei lasketa paketin voimassaoloon. Esimerkiksi toukokuussa ostettu paketti on siis voimassa joulukuun loppuun. Suositeltava aikaväli tapaamisille on 1–2 viikkoa ja tapaamisajat sovitaan valmennettavan kanssa sähköpostitse valmennuspaketin maksamisen jälkeen. Tapaamisia koskee 24 h siirto- ja peruutusehto. Alle 24 h tuntia ennen tapaamisen alkamisajankohtaa perutut tunnit katsotaan pidetyiksi. Ostetusta valmennuspaketista ei palauteta rahoja takaisin. Mikäli asiakas ei pysty käymään suositusaikana kaikkia tapaamisia, voimassaoloaikaa voidaan erillisellä sopimuksella pidentää niin, että tapaamiset saadaan pidettyä.