Vaikuttavan äänen ABC

Maksuton viiden oppitunnin introkurssi

oman äänesi treenaamiseen ja kehittämiseen. Sopii sinulle, joka haluat lisää vapautta niskalle, kaulalle ja kasvojen alueelle, käytät paljon ääntäsi tai jonka ammatti asettaa äänenkäytölle vaatimuksia: esim. myyjille, valmentajille, näyttelijöille ja laulajille ja kaikille palvelutyötä tekeville.

Haluaisitko sinäkin rentoutta, vahvuutta ja varmuutta ääneesi?

Vaikuttavasti soiva ääni on taito, jonka sinäkin voit oppia! Ilmoittaudu nyt alempana olevalla lomakkeella, niin saat 5 oppitunnin edestä asiaa helposti katsottavassa muodossa suoraan sähköpostiisi.

Kurssin oppitunnit:

  • Minkälainen ääni on vaikuttava? Miten lisäät ääneen tunnetta ja vaikuttavuutta oikeanlaisella kehonkäytöllä.
  • Miten harjoittelet syvähengitystä? Näin rentoutat niskan ja kaulan ja vähennät äänen kiristymistä.
  • Miten saat äänesi kuulumaan? Opettele rentouttamaan leuka ja hyödynnä nielun ja suun onteloiden tilaa äänen voimistamisessa.
  • Miksi teksti menee puuroksi? Kielen vetreytyksellä lisää pontta puheeseen.
  • Miten saat kuulijan mielenkiinnon pysymään yllä? Paranna äänesi ilmaisukykyä sen vivahteikkuutta lisäämällä.

Ota äänesi karisma haltuun! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi laatikkoon. Sähköpostiosoitteesi on turvassa. Lue rekisteriseloste.

ABC-kurssi on saanut paljon  postiiivista palautetta. Tässä Riikan mietteitä kurssista:

Tykkäsin erityisesti abc-kurssin selkeydestä. Kokonaisuus oli selvästikin mietitty tasapainoiseksi; harjoitukset annettiin sopivassa rytmissä muutaman päivän välein; ja yksittäiset harjoitukset ohjattiin sopivaan tahtiin – ei tullut hiki muttei päässyt myöskään tylsistymään.

Tekemisen ilo välittyi ohjaajista, ja tarttui! itselleni hyödyllisimpiä olivat resonanssiharjoitukset (”mussuttelu”) sekä kaulanseudun kireyksien tiedostamiseksi tehdyt hengitysharjoitukset. Paljon kiintoisaa asiatietoa jaettiin, mistä on hyötyä taustaksi omille kokemuksille. Ja kaikkein hyödyllisimpiä itselleni olivat käytännön harjoitteet, niiden selkeä ja ammattitaitoinen ohjaus, sekä hilpeän kannustava harjoitteluilmapiiri!

KIITOS kivasta kurssista!

– Riikka Nevalainen, Asahi Health ja Shindo -ohjaaja