Vaikuttavan äänen ABC

Maksuton viiden oppitunnin introkurssi nyt oppimisalustallamme!

✅ Käytätkö paljon ääntäsi töissä tai vapaa-ajalla?

✅ Oletko kasvattaja, opettaja, valmentaja, yrittäjä, näyttelijä, kouluttaja, äänityöläinen tai puheammattilainen?

✅ Asettaako työsi äänenkäytölle vaatimuksia?

✅ Haluatko oppia, miten saat äänesi soimaan vaikuttavammin?

✅ Kaipaatko lisää vapautta niska-hartiaseudun, kaulan tai kasvojen alueelle puhuessasi?

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai ehkä useammastakin kohdasta, tässä sinulle loistouutisia: avasimme juuri maksuttoman kurssin, jolla pääset hyvään alkuun äänenkäyttösi kehittämisessä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi. Tilaa tunnukset kurssialustalle alla olevalla lomakkeella! + muista vahvistaa s-postiosoitteesi!

 

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, saat ohjeet kurssialustalle rekisteröitymiseen, lisätietoa ja tsemppiä kurssin harjoituksiin ja pääset oppimisalustalle opiskelemaan 5 oppitunnin edestä täyttä äänenkäytön asiaa!

Varmistathan, että viestimme tulevat perille saapuneiden kansioon roskapostin tai tarjouskansion sijaan. Jos palvelimesi blokkaa viestimme kokonaan, kokeile ilmoittautua toisella osoitteella.

Kurssin oppitunnit:

  • Minkälainen ääni on vaikuttava? Miten lisäät ääneen tunnetta ja vaikuttavuutta oikeanlaisella kehonkäytöllä.
  • Miten harjoittelet syvähengitystä? Näin rentoutat niskan ja kaulan ja vähennät äänen kiristymistä.
  • Miten saat äänesi kuulumaan? Opettele rentouttamaan leuka ja hyödynnä nielun ja suun onteloiden tilaa äänen voimistamisessa.
  • Miksi teksti menee puuroksi? Kielen vetreytyksellä lisää pontta puheeseen.
  • Miten saat kuulijan mielenkiinnon pysymään yllä? Paranna äänesi ilmaisukykyä sen vivahteikkuutta lisäämällä.

ABC-kurssi on saanut paljon  postiiivista palautetta. Tässä Riikan mietteitä kurssista:

Tykkäsin erityisesti abc-kurssin selkeydestä. Kokonaisuus oli selvästikin mietitty tasapainoiseksi; harjoitukset annettiin sopivassa rytmissä muutaman päivän välein; ja yksittäiset harjoitukset ohjattiin sopivaan tahtiin – ei tullut hiki muttei päässyt myöskään tylsistymään.

Tekemisen ilo välittyi ohjaajista, ja tarttui! itselleni hyödyllisimpiä olivat resonanssiharjoitukset (”mussuttelu”) sekä kaulanseudun kireyksien tiedostamiseksi tehdyt hengitysharjoitukset. Paljon kiintoisaa asiatietoa jaettiin, mistä on hyötyä taustaksi omille kokemuksille. Ja kaikkein hyödyllisimpiä itselleni olivat käytännön harjoitteet, niiden selkeä ja ammattitaitoinen ohjaus, sekä hilpeän kannustava harjoitteluilmapiiri!

KIITOS kivasta kurssista!

– Riikka Nevalainen, Asahi Health ja Shindo -ohjaaja

Haluaisitko lisää rentoutta, vahvuutta ja varmuutta äänenkäyttöösi?

Ota äänesi karisma haltuun! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi laatikkoon. 

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, saat kirjautumisohjeet kurssialustalle ja kurssiin liittyvät tsemppiviestit ja lisäohjeet. Pääset pian aloittamaan matkasi vaikuttavaan ääneen 5 oppitunnilla, jotka ovat täynnä ääniasiaa!

Kurssiin liittyy olennaisesti myös sähköpostitse tuleva tieto ja tsemppaus. Varmistathan, että viestimme tulevat perille saapuneiden kansioon roskapostin tai tarjouskansion sijaan. Jos palvelimesi blokkaa viestimme kokonaan, kokeile ilmoittautua toisella osoitteella.